top of page

METODOLOGIA.

 

Alimentar & nutrir 

 

PER PODER CURAR-NOS CAL COMPRENDRE ON HI HA EL PROBLEMA, JA QUE EN CAS DE NO FER-HO, COM PODREM CURAR EL QUE ENS POSA MALALTS?

SOM UN TOT! NO PODEM OBVIAR EL QUE PENSEM I SENTIM. COM VIVIM, VEIEM I ESCOLTEM SÓN UNA PART FONAMENTAL DEL NOSTRE BENESTAR INTEGRAL.

Què puc fer per tú i com

Per poder treballar tots els aspectes de la persona fem servir diferents eines depenent de cada cas i en funció de quina d’elles el pacient s’hi  troba millor tenint sempre present que cada persona és única i que els nostres tractaments són sempre personalitzats.

GENOTIP.

Cada individu té una constitució genètica única, per tant, no a tothom li afavoreix el mateix, i els aliments no són una excepció

SUPLEMENTS NATURALS.

Aportant uns complements d’origen natural podem regular o ajudar a l’organisme a trobar l’equilibri que requereix.

QÜESTIONARI.

80 preguntes refents als hàbits i símptomes que se us manifesten diariàment ens permeten saber els terrenys que podeu tenir compromesos.

ALIMENTACIÓ
SALUDABLE

Dissenyem un programa personalitzat amb els aliments més escaients i reforcem les possibles mancances de nutrients per trobar el millor equilibri físic, mental i emocional.

ELECTRO-ACUPUNTURA.

Sabent quina connectivitat elèctrica circula en cada punt, podem saber quin òrgan o funció tenim alterats.

FLORS
DE BACH

Les flors de sempre han ressonat amb la part més emocional de nosaltres i s’han utilitzat al llarg de la historia per sanar.

SOLUCIONS

És molt important, per tant, ajudar-vos a connectar amb l'entorn que us envolta per poder trobar els remeis necessaris per resoldre problemes concrets.

bottom of page